Hevostarvikekirppis su 2.10.

Vaihtuiko Heppa? "Kutistuiko" ridahousut tai 
saappaat kesän aikana?

Tule myymään tarpeettomiksi jääneet heppakamppeet, tallivaatteet, hevosaiheiset tai muuten vain hevosihmisille soveltuvat tavarat ja tekemään löytöjä Gumbölen maneesikirppikselle su 2.10. klo 11-15!


Ohjelma

Kirppis avoinna ostajille klo 11-15 välillä. Kirppispäivän aikana paikalla buffet, jossa maksut joko MobilePayllä tai käteisellä. Lisäksi päivän aikana järjestetään agilityharrastuksen esittely ja paikalla nahkatöiden taitaja Suvi Takko esittelemässä Suvido-nahkatuotteita. Luvassa myös talutusratsastusta kentällä sekä kepparikisa maneesissa.

Suuntaa antava aikataulu

11.30-12.00 Millainen harrastus on agility?

  • Junnut Jenna ja Sara kertovat vauhdikkaasta koiraharrastuksestaan, koirien kouluttamisesta ja esittelevät taitojaan pikku agilityradalla. Yleisö on tervetullut tutustumaan koiriin ja kyselemään vapaasti lisää harrastuksen saloista taitavilta nuorilta ohjaajilta.

12.30-13.30 Kepparikisa

  • Kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita osallistumaan! Ikärajaa ei ole ja aiempaa kokemusta ei vaadita. Osallistua voi omalla kepparilla, mutta jos oma jäi kotiin, niin lainakeppareita on tarjolla. Kaikki osallistujat palkitaan ruusukkein!

14.00-15.00 Talutusratsastusta

  • Talutusratsastusta kentällä säävarauksella. Maksuton, mutta vapaaehtoisen pienen maksun voi suorittaa GR:n MobilePay-numeroon 73003.

Myyjille

Myyjille myyntipaikkojen rakentaminen klo 10-11 ja purku klo 15-16. Jokaiselle myyjälle noin 5 m x 2 m kokoinen myyntipaikka maneesista hiekkakentältä. Myyjät saavat halutessaan rakentaa myyntipaikalle estetolpista ja puomeista "rekkejä". Käytettävissä myös muutama pöytä ja parikymmentä tuolia, jotka jaetaan paikan päällä saapumisjärjestyksessä. Paikalle saa tuoda omia pöytiä, lakanoita tai muita kalusteita myyntiä varten.


Myyntipaikkojen maksut

Myyntipaikkojen hinnat GR jäsenille 0 € ja muille 5 €. Vahvista myyntipaikkasi 30.9. mennessä maksamalla paikkasi. Maksut seuralle joko tilisiirtona FI73 2199 1800 1994 03 tai MobilePayllä numeroon 73003. Myyntipaikan varaus alta lomakkeella. 


Tiedustelut

GR/ Kirsi Inkala 
kirsi.inkala@ebmpapst.fi