Seura

Gumbölen Ratsastajat ry on vuonna 1977 perustettu espoolainen ratsastusseura. Seura toimii Gumbölen Ratsastuskeskuksen tiloissa. Seuran tarkoituksena on edistää jäsentensä ratsastusharrastus- ja kilpailutoimintaa järjestämällä koulutusta, kilpailuja ja yhteisiä tapahtumia. Seura tukee ratsastajien kilpailutoimintaa myös konkreettisesti maksamalla ratsastajien kilpailuluvat ja jakamalla kilpailu- ja valmennusavustuksia.

Seura on yli 40-vuotisen toimintansa aikana säännöllisesti järjestänyt ratsastuskilpailuja kaikilla tasoilla. Suosituimpia ovat olleet kesäkauden keskiviikkokisat. Lähtöjä keskiviikkokilpailuissa on ollut keskimäärin sata jokaista iltaa kohti, ja osallistujia on saapunut yli sadan kilometrin päästä. Kesällä 2018 juhlistettiin keskiviikkokisojen 40-vuotis juhlavuotta.

Seura on vuosien varrella järjestänyt lukuisia ulko- ja kotimaisten huippuvalmentajien kursseja, jotka ovat olleet avoimia kaikille halukkaille. Lisäksi on järjestetty sekä ihmisten että hevosten ensiapukoulutuksia ja hevosen hyvinvointiin liittyviä muita koulutuksia ja harjoituksia.