SRL jäsenedut & Sporttiturva vakuutus

SRL jäsenseuran jäsenenä:

  • Saat kattavan Pohjolan Sporttiturva vakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille.
  • Saat Hippos-lehden jäsenetuna seitsemän kertaa vuodessa.
  • Voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.
  • Voit osallistua ratsastuskilpailuihin. 
  • Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen tuomarina, ratamestarina, stewardina jne.

Lisäksi voit hyödyntää useiden yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja.


St1 & Shell Bensaetu

Vuoden 2020 jäsenkortti kannattaa säästää. Koska muovikortit ovat jääneet historiaan, jäsenet pystyvät hyödyntämään bensaetua vanhalla kortilla. Mikäli kortti on kadonnut tai sitä ei ole koskaan tullut (esim. hävinnyt postissa), pystyy   erillisen bensakortin tilaamaan myös suoraan huoltamoketjulta (St. 1 / Shell). Myös huoltamoketju on pikkuhiljaa siirtymässä digitaalisiin ratkaisuihin ja tiedotamme niistä sitten kun tiedämme enemmän.


Pohjola vakuutuksen Sporttiturva

Liiton vakuutuskumppani on ollut vuodesta 2021 alkaen Pohjola Vakuutus. Ratsastajan vakuutusturva sisältää poikkeuksellisen kattavan tapaturmavakuutuksen, joka korvaa äkillisen tapahtuman yhteydessä sattuneiden loukkaantumisten tutkimus- ja hoitokulut 4 000 euroon saakka myös silloin, kuin vahinkotapahtuma ei ole aiheutunut ulkoisesta tekijästä. Fysioterapiaa korvataan paitsi leikkaushoidon jälkeiseen kuntoutukseen myös silloin, kun sitä on määrätty leikkauksen sijasta polvi- ja olkapäävammojen hoitoon.

Sporttiturva on voimassa kaikilla Ratsastajainliiton jäsenillä seuraavissa ratsastukseen ja hevosen hoitoon liittyvissä tilanteissa:

  • kilpailu
  • harjoitus, joka on lajille ominaista tai valmennusohjelman mukaista
  • kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan
  • ratsastuksen lajeille ominaiset hevosen käsittely- ja hoitotehtävät

sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vakuutettuina ovat myös Ratsastajainliiton jäsenseurojen jäsenet, jotka asuvat väliaikaisesti tai pysyvästi ulkomailla. 


Tutustu tarkemmin Sporttiturvaan SRL:n sivuilla!


Laajennettu Sporttiturva

Voit lunastaa lisenssikaupasta 30 eurolla laajennetun Sporttiturvan (ent. lisävakuutus), jolla turvaat myös loukkaantumisen yhteydessä vahingoittuneen ratsastuskypäräsi 100 euroon saakka, ja hoitokulujen yläraja nousee 15 000 euroon.