Aira Toivolan istuntatunnit

AT-Ratsastuspilatestunneilla ratsastajalle tarjotaan työkalut oppia hallitsemaan tietoisesti kehonsa ja apujensa käytön oikein ajoitettuna ja oikealla tavalla, jotta hevonen voi liikkua biomekaanisesti oikein ja parantaa liikkuvuutta ja lihasvoimaa saavuttaakseen rakenteellensa oikean ryhdin ja tasapainon. Tämän hallinnan kautta ratsukon tehtävissä keskitytään eri askellajien laadun parantamiseen, tasapainoisiin ja tahdikkaisiin siirtymisiin sekä notkeutta ja suoruutta parantaviin sivuttaisiin liikkeisiin.

Valmennuksessa huomioidaan ratsukon yksilölliset kehittämiskohteet ja keskitytään niiden työstämiseen. Tunneilla käytetään kaikkia niitä askellajeja, jotka kuuluvat ratsukon normaaliin, koulutustason huomioivaan työskentelyyn: yhdelle ratsukolle se voi olla kaikki askellajit, toiselle esimerkiksi piaff–passage-siirtymiset, kolmannelle käyntityöskentely ja hevosen suoristaminen.

Lue lisää Airan verkkosivuilta>>


Hinnasto ja maksutiedot

GR jäsenet

  • Yksäri 60 min, 110 € 
  • Kaksari 60 min, 60 €/ ratsukko

Muut

  • Yksäri 60 min, 120 € 
  • Kaksari 60 min, 70 €/ ratsukko

Maksut maksetaan ennen ilmoittautumisajan päättymistä Gumbölen Ratsastajat ry:lle tilisiirtona tai paikan päällä mobilepayna. Maksamattomat ilmoittautumiset peruutetaan automaattisesti. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautumiset ovat sitovia ja maksuja ei palauteta peruuntumisen sattuessa. Hinnat sis. alv 10 % sekä matkakorvauksen 10 €/ ratsukko.

GR ry:n tilinumero: FI73 2199 1800 1994 03
Saaja: Gumbölen Ratsastajat ry
Viesti: Istuntatunti 13.12. + ratsatajan nimi


Aikataulu

15 Neela/ Harry
16 Riikka/ Harry
17 Anu/Kaapo
tauko 15min
18.15 Suvi/Elmo
19.15 Kerttuli/Tossu 30min