Aira Toivolan istuntatunnit

AT-Ratsastuspilatestunneilla ratsastajalle tarjotaan työkalut oppia hallitsemaan tietoisesti kehonsa ja apujensa käytön oikein ajoitettuna ja oikealla tavalla, jotta hevonen voi liikkua biomekaanisesti oikein ja parantaa liikkuvuutta ja lihasvoimaa saavuttaakseen rakenteellensa oikean ryhdin ja tasapainon. Tämän hallinnan kautta ratsukon tehtävissä keskitytään eri askellajien laadun parantamiseen, tasapainoisiin ja tahdikkaisiin siirtymisiin sekä notkeutta ja suoruutta parantaviin sivuttaisiin liikkeisiin.

Valmennuksessa huomioidaan ratsukon yksilölliset kehittämiskohteet ja keskitytään niiden työstämiseen. Tunneilla käytetään kaikkia niitä askellajeja, jotka kuuluvat ratsukon normaaliin, koulutustason huomioivaan työskentelyyn: yhdelle ratsukolle se voi olla kaikki askellajit, toiselle esimerkiksi piaff–passage-siirtymiset, kolmannelle käyntityöskentely ja hevosen suoristaminen.

Lue lisää Airan verkkosivuilta>>


Hinnasto ja maksutiedot

  • Yksäri 60 min, 120 € 
  • Kaksari 60 min, 70 €/ ratsukko

Maksut maksetaan ennen ilmoittautumisajan päättymistä Gumbölen Ratsastajat ry:lle tilisiirtona tai paikan päällä mobilepayna. Maksamattomat ilmoittautumiset peruutetaan automaattisesti. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautumiset ovat sitovia ja maksuja ei palauteta peruuntumisen sattuessa. Hinnat sis. alv 10 % sekä matkakorvauksen 10 €/ ratsukko.

GR ry:n tilinumero: FI73 2199 1800 1994 03
Saaja: Gumbölen Ratsastajat ry
Viesti: Istuntatunti 6.10. + ratsatajan nimiAikataulu

15.00 Neela ja Harry
16.00 Nora ja Pertti
17.00 Sara ja Chessu
18.00 Kerttuli ja Kaapo
19.00 Suvi ja Elmo
20.00 Lotta ja Betty