20.2. Koulurataharjoitukset

Koulurataharjoitukset 20.2. klo 9-13 Gumbölen ratsastuskeskuksen maneesissa, tuomarina Jorma Kainulainen. Ilmoittautumiset 12.2. klo 24 mennessä alta löytyvällä lomakkeella.Mukaan mahtuu 10 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä, otamme varalle muutaman ratsukon. Etusijalla Gumbölen Ratsastajien jäsenet. Pakkasraja -10 astetta. Ohjelmana vapaavalintainen pitkän eli A-radan ohjelma. Harjoituksessa ratsastetaan ensin ohjelma, josta saadaan arvostelu. Arvostelun jälkeen saat tuomarilta myös suullisen palautteen ja ohjelman kestosta riippuen voit ratsastaa koko ohjelman tai osia siitä uudestaan. 


Jokaiselle ratsukolle on varattu noin 15 minuuttia. Harjoitus järjestetään kolmen tai neljän ratsastajan verryttelyryhmissä tai sään salliessa verryttely on ulkokentällä. Yhteinen verryttelyaika on noin 15 minuuttia. Ohjelmien aikana hallissa saa olla suorittava ja ryhmän valmistautuvat ratsukot. Valmistautuvat ratsukot pysyttelevät A-kirjaimen päädyssä ja varovat suorittavaa ratsukkoa. Suullisen palautteen ja taukojen aikana valmistautuvat ratsukot voivat käyttää koko maneesia. 


Lähtömaksu 25 € GR:n jäseniltä ja 40 € ulkopuolisilta, joka maksetaan 19.2. mennessä seuralle joko pankkitilille tai MobilePayssä. Viestiksi oma nimi ja tapahtuman nimi. HUOM! maksu kannattaa suorittaa vasta ilmoittautumisajan päätyttyä, kun on saanut vaihvistuksen mukaan mahtumisesta.

Tilinumero: FI73 2199 1800 1994 03 

Mobilepay: 73003 


Jokainen Gumbölen ratsastuskeskuksessa vaikuttava osallistuja osallistuu joko radan rakennukseen tai purkuun, että toimihenkilötehtävään harjoitusten aikana. Radan rakennus on perjantaina 19.2. klo 19. Tilaisuus ei ole avoin yleisölle, osallistujien on käytettävä maskia kaikissa tilanteissa paitsi ratsailla, säilytettävä turvavälit ja noudatettava muita järjestäjän antamia ohjeita.


Ilmoittautuneille kerrotaan heti ilmoittautumisajan päätytyä sähköpostitse mahtuvaitko he mukaan vai jäivätkö varasijoille.


Aikataulu

Buffa: Kirsi


Rakennus: Essi ja muut halukkaat - pe-ilta klo 19. Aidat päätyyn, merkki oikeasta kohtaa löytyy H-kulmasta. F-kirjain paikoilleen oviaukkoon.

Verryttely vapaasti, aloitus 9.30

Sihteeri: Ninnu

Ovi ja kakan keruu - oven aukaisu ratsukoiden välillä ja sulkeminen kun rata alkaa & kakkojen keruu ratojen välissä: Osallistujat ja avustajat


Essi & Rosvo - Intermediate I 2020
Hanna & Rula - Intermediate I 2020
Suvi & Elmo - FEI:n CCI/CIC* A-kenttäkilpailuohjelma 2009 (HeA)

Verryttely 10.15, aloitus 10.30

Sihteeri: Sanna

Ovi ja kakan keruu: Hanni


Camilla & Happy - FEI:n CCI/CIC* A-kenttäkilpailuohjelma 2009 (HeA)
Stella & Kampari - Helppo C tutustumisluokan kouluohjelma

Enni & Carlo - Helppo C tutustumisluokan kouluohjelma


Verryttely 11.15, aloitus 11.30

Sihteeri: Suvi

Ovi ja kakan keruu: Osallistujat ja avustajat


Verna & Chester - HeB:3
Satu & Jussi - FEI:n CCI/CIC* A-kenttäkilpailuohjelma 2009 (HeA)
Camilla & Doris - FEI:n CCI/CIC* A-kenttäkilpailuohjelma 2009 (HeA)


Purku: Essi ja muut vapaana olevat. Aidat ja tuet H-kulmaan, F-kirjain pois oviaukosta.