Seuratuotetilaus

Seura ottaa nyt vastaan seuratuotteiden tilauksia jäseniltä. Tilauksia ovat tervetulleita tekemään kaikki seuran jäsenet niin Gumbölen Ratsastuskeskuksessa vaikuttavat kuin myös muilla talleilla harrastavat. Valikoiman näet alta aukevasta linkistä. 


Sovitus

Tuotteet sekä sovitteet ovat esillä tallilla alla näkyvinä aikoina. Vaatteita ei saa sovittaa hikisenä tai likaisena, joten sovitukset mieluusti ennen ratsastusta. Päiviä ja aikoja ilmoitetaan lisää myöhemmin. Kaikki sovitukset järjestetään 8.8. mennessä.

Sovitusajat:

  • TO 22.7. klo 18-19 Gumbölen tallin piha
  • SU 25.7. klo 9-16 Gumbölen maneesilla koulukilpailuiden ohessa
  • TI 27.7. klo 18-19 Gumbölen tallin piha
  • LA 7.8. klo 12-13 Gumbölen tallin piha
  • SU 8.8. klo 15.30-16.30 Gumbölen tallin piha

Jos ilmoitetut ajat eivät käy sinulle, mutta haluaisit sovittaa vaatteita, ota yhteyttä Kittyyn seuran sähköpostiin gr@gumbolenratsastajat.fi ja kysy mahdollisia muita aikoja.


Tilauksen tekeminen

Tilauksia voi jättää seuralle joko sähköpostiin gr@gumbolenratsastajat.fi tai tilata suoraan Kittyltä sovituksen yhteydessä. Tilaukset tulee toimittaa seuralle su 8.8. mennessä ja tässä ei valitettavasti ole ollenkaan joustoa. 


Hinnat 

Nyt ilmoitetut hinnat ovat alustavia hintoja. Tuotteiden hinnat voivat muuttua vielä alaspäin, kun saamme tietoomme lopulliset tilausmäärät. Eli hinnat eivät nyt ilmoitetuista voi nousta, mutta voivat laskea, jos tarpeeksi moni tekee tilauksia. Ilmoitamme lopulliset hinnat jäsenille tilauksen päätyttyä 8.8. jälkeen yhdessä maksuohjeiden kanssa sähköpostitse.


Maksu

Tuotteet maksetaan seuralle joko tilisiirtona tai MobilePayllä. Seura saa toimittajilta 9.8.-11.8. välillä tuotteiden lopulliset hinnat, jotka riippuvat tilausmääristä. Seura ilmoittaa lopulliset hinnat jäsenille sähköpostitse heti ne tietäessään 9.8.-11.8. ja maksuaikaa jäsenillä on 7 vrk sähköpostin saatuaan. 


Kysyttävää?

Tilausta seuran hallituksessa järjestää Kitty, johon voi olla yhteydessä seuran sähköpostin gr@gumbolenratsastajat.fi kautta tai jututtaa tallilla.