Gumbölen Ratsastuskeskus

Seuramme kotitalli on Pohjois-Espoossa Gumbölen kartanon mailla sijaitseva Gumbölen Ratsastuskeskus. Seura on tallista irrallinen toimija ja talliin liittyvissä asiossa, kuten vapaat tallipaikat, kannattaa olla yhteydessä suoraan tallimestariin. Tallin yhteystiedot löydät alta.

Tallin yhteystiedot

Gumbölen Ratsastuskeskus Oy

Engelin Puistotie

02810 Espoo

Sähköposti gumbolenratsastuskeskus@gmail.com

Tallin sijainti

Kehä III:lta ulos Espoon Keskus/Gumböle viittojen mukaan. Gumbölen suuntaan. Engelin Puistotie vasemmalla. Talli näkyy Engelin Puistotien päästä.

Ajo-ohje kentälle ja maneesille

Aja Engelin Puistotietä sen päätyyn asti tallin pihaan. Kilpailuissa tässä kohtaa autoja vastassa on liikenteenohjaaja. Käänny tallin pihassa vasemmalle ja jatka kuvassa sinisellä viivalla merkittyä reittiä kentän laidalle. Paikoitus tapahtuu kentän viereen kuvassa P-merkillä merkittyyn kohtaan traileriparkkiin. Kilpailuissa autoja vastassa kentän laidalla on liikenteenohjaaja, joka osoittaa paikoitukset. 

Valmennuksiin saapuessa hevoset voi purkaa trailerista ja laittaa kuntoon traileriparkissa. Maneesille voi kulkea kumpaakin kentän laitaa pitkin. Maneesiin kuljetaan kentältä katsottuna vasemmanpuolimmaisesta ovesta. Vihellä ja huhuile ovella ennen oven avaamista.